VÄLKOMMEN HIT!


Här hittar ni olika paket att välja mellan och går självklart att skräddasy ett eget som passar era önskemål.


Vid frågor, maila: Olivia-blogg@live.se

Kram Olivia


BRÖLLOPSPAKET

BRÖLLOPSPAKET 1

12 timmars fotografering ink förberedelse, porträtt, vigsel och middagen.

-Planeringsmöte online där vi går igenom allt kring er dag.

- Fotografering i 12 timmar sammanhängande

- 600 Bilder ink som levereras i ett online galleri inom 4 veckor.


30.000 SEK

BRÖLLOPSPAKET 2

8 timmars fotografering ink förberedelse, porträtt, vigsel och middagen.

-Planeringsmöte online där vi går igenom allt kring er dag.

- Fotografering i 8 timmar sammanhängande

- 400 Bilder ink som levereras i ett online galleri inom 4 veckor.


24.000 SEK

Från bokning till leverans

1. BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Det viktigaste steget är att skicka iväg en bokningsförfrågan för att se så att jag är tillgänglig. Jag svarar inom 1-3 arbetsdagar, bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en första kontakt.


Om jag är tillgänglig så återkommer jag & känns min bildstil bra för er så kikar vi på avtalet & svara på eventuella frågor!


Ibland sker det tyvärr att jag får säga nej till bröllop då annat brudpar har hunnit före. Jag rekommenderar gärna några andra kollegor jag har i fotobranschen om så önskas!

Boka bröllopsfotograf

2. BOKA

Läs igenom allt på hemsidan & även de jag kommer skicka till er. För fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårt avtal, lämna kontaktuppgifter & betala in boknings avgiften som är 30% av beloppet.

bröllop vid vattnet

3. BRÖLLOPSMÖTE

Vi kommer boka in ett digitalt bröllopsmöte där vi kan gå igenom era önskemål, titta på inspirationsbilder, kika igenom potentiella platser i närområde & reservplan om det mot all förmodan blir regn!

brudbukett

4. FOTOGRAFERING

Mitt uppdrag är att föreviga er stora dag, fånga ögonblick & ha kul! Vi kommer skapa en lugn, avslappnad & trygg atmosfär för er om ni känner att ni inte är så vana framför kameran, jag kommer guida er i rätt riktning & följa era önskemål tillsammans med mina ideér. Jag skapar bilder med mycket variationer, både spontanitet, skratt & kärleksfullt, en blandning av helbilder, halvbilder, närbilder & detaljbilder.


Vid önskemål fotar jag även bestman & brudtärnor samt familjemedlemmar.

brudtärnor

5. REDIGERING

När fotograferingen är klar går jag igenom alla rawfiler, plockar ur de bästa & redigerar dem. Redan några dagar efter bröllopet så får ni också lite smakprov, för att dela på sociala medier & drömma er tillbaka till er stora dag!

bröllop stockholm

4. LEVERANS

När redigeringen är klar (4 veckor efter er stora dag), samt jag har mottagit er fulla betalning så levererar era bilder i högupplösta filer på ett digitalt online galleri. Efter fotograferingen finns det även möjlighet att beställa olika fotoprodukter såsom tavlor & album direkt av mig.

bröllop nacka

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Hur är du som fotograf?

Jag är en glädjefylld & kreativ fotograf. Mitt mål är att ni ska känna er bekväma framför kameran och känna att ni kan slappna av. Jag spanar alltid ut platser innan för att det ska vara skönt för er att bara följa med, känna er avslappnade & vara i nuet.

Fotograferar du över hela världen?

JA! Utgångsläget är Stockholm! Men fotograferar mycket också i Nybro/Kalmar/Öland!

Ska ni gifta er utomlands? Skicka en bokningsförfrågan så skickar jag mer ett prispaket skräddarsytt för er.

Utanför Stockholm läggs en milersättning på 30kr/mil till. Behöver jag övernatta läggs även detta till i priset.

Vad gör vi om det regnar?

Ingen fara!
Vi har alltid en plan B, antingen använder vi oss av fina paraplyer (genomskinliga), står under ett träd, tak eller fotografera inomhus i en fin lokal.

Om jag vill avboka?

Vid avbokning senare än 45 dagar innan bröllopet debiteras 30 % av totala belopp. Kunden förstår att detta gäller oavsett anledning.

Hur får vi använda bilderna efter fotograferingen?

Ni får såklart använda bilderna helt fritt för privat bruk! Dela via sociala medier eller beställa förstoringar. Av upphovsrättsliga skäl så behöver ni ange mig som fotograf eller taggar mig vid publicering. Samt får ni inte redigera bilderna i efterhand då filter kan ge en missvisande bild av mitt varumärke.

Fotar du enbart bröllop?

Jag har fotograferat bröllop i 10 år & det har varit mitt huvudfokus. Men under åren har jag även fotat porträtt, familj, nyfödda, gravida, event m.m. Skicka en förfrågan om du söker efter något specifikt så kan vi prata vidare.